Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Πελοποννήσου

Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Πελοποννήσου

 

Στους 2ους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους οποίους οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, συμμετείχε το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας.

Στους ρητορικούς αγώνες συμμετείχαν οι μαθητές:

Ελένη Λυμπεροπούλου, Κωνσταντίνα Τσίντζηρα και Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, οι οποίοι πήραν το Α’ βραβείο στους Διττούς Λόγους Νέας Ελληνικής.

Ηρώ Αποστολοπούλου, η οποία πήρε το Α’ βραβείο στην Νοηματική Ανάγνωση.

Πολυξένη Λιάππα, η οποία πήρε το Γ’ βραβείο στον Αυθόρμητο Λόγο.

Επίσης συμμετείχαν και οι μαθήτριες του σχολείου Μαρία Σταθοπούλου και Μαρία Γκέκα.

Η ομάδα των Διττών Λόγων του 4ου Λυκείου συμμετείχε και στους 3ους Φιλικούς Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας που έγιναν στην Αθήνα την 1η Απριλίου και τους οποίους συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, το 1ο Λύκειο Παπάγου, η Γερμανική Σχολή Αθηνών, η Πολύτροπη Αρμονία και η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’ Arc.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στους 3ους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους οποίους οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, συμμετείχε το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας. Η ομάδα των Διττών Λόγων απέσπασε το Α΄ Βραβείο. Μέλη της είναι οι μαθητές της Α΄ Λυκείου: Βαγενά Σοφία, Διαμαντόπουλος Νίκος, Κοσμοπούλου Δέσποινα, Ξαρχάκος Κωνσταντίνος και Πλακιάς Νάσος .

Στη συνέχεια η ομάδα των Διττών Λόγων συμμετείχε στους 4ους Φιλικούς Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας που έγιναν στην Αθήνα στις 5 Απριλίου και τους οποίους συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, το 1ο Λύκειο Παπάγου, η Γερμανική Σχολή Αθηνών, η Πολύτροπη Αρμονία και η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’ Arc.

  • ΡΗΤΟΡ2
  • ΡΗΤΟΡ2
  • ΡΗΤΟΡ3

Share Button

newspaper templates - theme rewards

Scroll Up